... Skip to main content
IntercomNieuwe producten

Ontdek ADAM: Slim deurstation voor smalle ruimtes

By augustus 30th, 2023No Comments3 min read

Het revolutionaire deurstation voor beperkte ruimtes 

Maak kennis met  ADAM, een innovatief deurstation van onze leverancier en fabrikant Comelit dat is ontworpen om de uitdagingen van beperkte ruimtes aan te pakken. Dit compacte en veelzijdige deurstation is slechts 60 mm breed en biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing voor situaties waar de ruimte beperkt is. Of het nu gaat om smalle deurposten, pilaren van hekwerken, of renovatieprojecten in historische panden zoals die vaak te vinden zijn in de binnenstad van Amsterdam, ADAM is de perfecte keuze.

Een glansrijk ontwerp: Elegantie ontmoet robuustheid

ADAM is vervaardigd uit één stuk geanodiseerd aluminium, wat niet alleen resulteert in een elegant en gestroomlijnd uiterlijk, maar ook in duurzaamheid en robuustheid. Dit deurstation is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een visueel meesterwerk dat zich naadloos integreert in verschillende architecturale contexten.

Duurzaamheid en weerbestendigheid

Duurzaamheid staat voorop bij ADAM. Gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, is dit deurstation bestand tegen de tand des tijds. Het is grondig getest op waterbestendigheid, waardoor het jarenlang probleemloos kan functioneren, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Het frontpaneel van geanodiseerd aluminium voegt extra bescherming toe tegen de elementen.

Ideaal voor renovatieprojecten

In steden met historische panden, zoals Amsterdam, Den Haag, of Utrecht is ruimte vaak een schaars goed. ADAM biedt hier een elegante oplossing. Of het nu gaat om een klassieke Nederlandse portiekwoning of een gebouw in de “Amsterdamse school” bouwstijl, ADAM past naadloos binnen de architectuur terwijl het een compacte en moderne stijl behoudt. Het is het antwoord op de uitdagingen van het verleden met een blik op de toekomst.

Configureerbaar voor uw behoeften

ADAM biedt flexibiliteit in configuratie. Of u nu kiest voor een audio- of audio/video-versie, met 1 tot 4 beldrukkers, ADAM past zich aan aan uw specifieke behoeften. U kunt zelfs aluminium graveerbare platen toevoegen voor huisnummers, namen of indicaties van etages.

Verleden tijd: Maatwerk bij historische panden

In de historische binnensteden van Nederland waren maatwerkoplossingen voor deurintercomsystemen vaak noodzakelijk. Met ADAM behoort dit tot het verleden. Dit standaard deurstation, direct uit voorraad leverbaar, biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing zonder in te leveren op esthetiek. Zeg maar gedag tegen lange levertijden bij maatwerk.

Kies voor innovatie, Kies voor ADAM

Bij Intercomplan zijn we toegewijd aan het brengen van innovatieve oplossingen in de intercomwereld. ADAM belichaamt deze inzet en biedt een nieuwe standaard voor deurcommunicatie in beperkte ruimtes. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van ADAM en transformeer uw deurcommunicatie naar een hoger niveau. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

2024 © Intercomplan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.