Skip to main content

Wij bouwen samen met onze klanten aan een veiliger omgeving.

LEES HOE WE DAT DOEN
Intercom vervangen voor een VvE in Ridderkerk
Toegangscontrole vervangen voor een VvE in Rotterdam
Intercom vervangen voor een VvE in Barendrecht

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Niet zeggen maar doen. Niet in problemen denken maar in oplossingen. Met onze Rotterdamse Hands-on mentaliteit en passie voor veiligheid willen wij onze klanten verwonderen.

“Doen wat we leuk vinden en daar de beste in zijn”

In 2017 ben ik met mijn compagnon begonnen met een missie om veiligheid makkelijk en toegankelijker te maken voor ondernemers en particulieren. Ons avontuur begon met ons bedrijf Elektracenter en groeide ook dankzij de vraag naar meer veiligheid enorm snel. Binnen een jaar waren wij toe aan verandering. De naam Elektracenter was te breed en droeg niet uit wat wij doen en waar we voor staan.

Met de naam Cameraplan, de naam welke wij sinds 2019 voeren, zijn we klaar voor de toekomst. Cameraplan staat voor veiligheid. Wij specialiseren ons in camerabewaking, alarm en deurcommunicatie. Met intercomplan een website van Cameraplan doen we eigenlijk alleen wat we leuk vinden. Door te specialiseren in een kleine niche binnen de deurcommunicatie markt weten wij onszelf te onderscheiden van onze concurrenten.  Wij delen met plezier onze passie en kennis met u!

Onze partners

Wij werken met merken en fabrikanten waarin we geloven en waar we gepassioneerd over zijn. bekijk hieronder onze A merken.

Kop koffie?

Meer weten over ons? U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en demonstratie.
Bezoek ons op afspraak in Rotterdam

Innsbruckweg 110-140
3047 AH Rotterdam
Tel: 010 261 35 40
Info@intercomplan.nl

Ma – Vrij : 08:30 – 17.00