Wij bouwen samen met onze klanten aan een veiliger omgeving.

LEES HOE WE DAT DOEN

Rotterdamse hands-on mentaliteit

Niet zeggen maar doen. Niet in problemen denken maar in oplossingen. Met onze Rotterdamse Hands-on mentaliteit en passie voor veiligheid willen wij onze klanten verwonderen.

“Doen wat we leuk vinden en daar de beste in zijn”

In 2017 ben ik met mijn compagnon begonnen met een missie om veiligheid makkelijk en toegankelijker te maken voor ondernemers en particulieren. Ons avontuur begon met ons bedrijf Elektracenter en groeide ook dankzij de vraag naar meer veiligheid enorm snel. Binnen een jaar waren wij toe aan verandering. De naam Elektracenter was te breed en droeg niet uit wat wij doen en waar we voor staan.

Met de naam Cameraplan, de naam welke wij sinds 2019 voeren, zijn we klaar voor de toekomst. Cameraplan staat voor veiligheid. Wij specialiseren ons in camerabewaking, alarm en deurcommunicatie. Met intercomplan een website van Cameraplan doen we eigenlijk alleen wat we leuk vinden. Door te specialiseren in een kleine niche binnen de deurcommunicatie markt weten wij onszelf te onderscheiden van onze concurrenten.  Wij delen met plezier onze passie en kennis met u!

Onze 4 kernwaarden: Specialisme, support, gemak & kwaliteit.

Specialisme

Intercoms, toegangscontrole en camerabewaking, dat is onze passie. Wij specialiseren ons daarom ook daarin. Alleen zo wordt je de beste!

Gemak

Al onze systemen leveren wij inclusief installatie. Wij gaan pas weg als alles perfect werkt. Wel zo logisch toch!

Support

Een beveiligingssysteem dient op cruciale momenten te werken. Wij ondersteunen onze klanten op afstand en op locatie.

Erkend installateur

A-merken tegen concurrerende prijzen. Wij zijn Certified installer van Dahua, Hikvison, Ajax en Comelit.

Maak kennis met onze team

Van camera en alarm specialisten tot IT nerds. Wij zorgen ervoor dat al onze producten werken zoals ze bedoeld zijn. Of u nou enkel alleen via onze shop besteld of dat u een project bij ons heeft lopen inclusief installatie en oplevering. Wij pakken alles van A tot Z op.

Nassim

Founder - Cameraspecialist

Abdel

IT & Alarmspecialist

Ibrahim

Alarm specialist

Onze partners

Wij werken met merken en fabrikanten waarin we geloven en waar we gepassioneerd over zijn. bekijk hieronder onze A merken.

Brugwachter 11 installateur

Kop koffie?

Meer weten over ons? U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en demonstratie. Bezoek ons op afspraak in Rotterdam

Brugwachter 11
3034 KD Rotterdam
Tel: 010 261 35 40
info@intercomplan.nl

Ma – Vrij : 08:30 – 17.00