Skip to main content

Intercom voor bedrijven

Een toegankelijk en veilig entree voor uw medewerkers en bezoekers

Gratis advies op locatie

Als bedrijf wilt u altijd beschikbaar zijn voor uw bezoekende klanten. De eerste aanspreekpunt is dan ook de intercom voor bedrijven. Wij kijken kosteloos samen met u welke intercomsysteem het beste past bij uw bedrijf. Met onze intercom bent u altijd toegankelijk.

Projectscan aanvragen
Comelit vandalcom intercom paneel
Sfera robur

Intercom voor bedrijven

Als bedrijf of instelling is het anno 2019 essentieel om uitgerust te zijn met de meest recente camerasystemen, maar ook de meest recente intercominstallatie. Het geeft de eigenaar, medewerker of bewoner een gevoel van veiligheid en controle. Of het nou gaat om het beeld van uw pand en daarmee gelijk uw bedrijf zelf of om uw bezoekers veilig en gemakkelijk te kunnen ontvangen, Intercomplan heeft voor elke situatie de perfecte oplossing.

Voor elke situatie een oplossing

Natuurlijk maken niet alleen VvE’s gebruik van een intercomsysteem. Intercomplan staat ook klaar voor onder andere kantoren, scholen en bejaardenhuizen. Met de ervaring van onze installateurs en de talloze gevolgde trainingen kunt u uitgaan van een zeer korte installatietijd. Zo staan wij dan zowel u als uw klanten en bezoekers zo min mogelijk in de weg.

Intercom voor bedrijven

Op afstand uw oproep beantwoorden en open doen

Veel ondernemers zijn vaak buitendeur voor projecten of andere afspraken. Het is dan niet prettig om een onverwachte bezoeker of uw bestelde pakketje niet te kunnen ontvangen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw intercom oproepen te ontvangen op uw telefoon door middel van een app. Hiermee kunt u op afstand kijken wie er voor de deur staat, spreken met uw bezoeker en de deur openen.

Offerte aanvragen

2024 © Intercomplan