Skip to main content
Een intercom storing hebben kan uiteraard voor veel problemen en irritatie zorgen. Het is dan ook verstandig om het zo snel mogelijk op te lossen. Door een ervaren monteur te sturen naar de storing bespaart en voorkomt de VvE (beheerder) dat er veel onnodige kosten worden gemaakt om de oorzaak van de storing te vinden en voorkomt de VvE (beheerder) dat er onnodige vervangingen worden aangeboden. Denk hierbij aan het vervangen van de intercomtoestellen of het gehele systeem. Wij bij Intercomplan zijn gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en dus ook het repareren van intercomsystemen. Een intercom storing kan veroorzaakt worden door meerdere factoren. Zo kan het een storing in de bekabeling zijn of een storing in een verouderde component.
Wij zijn als storingsmonteur alleen werkzaam in de regio’s RijnmondHaaglanden en de stad Utrecht (op uitzondering van een storingsmelding bij een project dat is opgeleverd door Intercomplan).  

Uw vaste storingsmonteur

Voor een VvE beheerder of een bedrijf dat vaak te maken krijgt met intercoms, maar daar niets tot weinig van af weet, is het zeer verstandig om samen te werken met een vaste intercom expert. Voordelen van een partnership zijn;

  • Vaste contactpersoon voor uw storingen
  • Monteurs die gespecialiseerd zijn in deurintercom
  • Scherpe tarieven
  • Rapportages (indien gewenst)
  • U kunt de storing sneller oplossen
  • U hoeft minder vaak uw klanten te weigeren of teleur te stellen
  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor storingen via onze storing’s nummer.

Interesse in een contract intercom storingsdienst? Via onderstaande knop kunt u contact op nemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Intercom storing Tarieven

Als de storing buiten uw garantie valt of voor komt in een intercomsysteem dat niet door Intercomplan is geïnstalleerd zult u rekening moeten houden met de volgende kosten; 

  • Voorrijkosten van € 60,- exclusief BTW (dagtarief)
  • Arbeidskosten van € 55,- per uur exclusief BTW (dagtarief)
  • Materiaalkosten zijn hier niet bij ingegrepen (u krijgt vooraf een prijsindicatie)

Stap 1: Uw gegevens

Om een offerte voor u uit te brengen hebben we de onderstaande gegevens nodig van u.

Stap 2: Uw huidige situatie

Vertel ons zoveel mogelijk over uw huidige situatie. Hoeveel ingangen zijn er op dit moment aanwezig en hoeveel appartementen betreft u aanvraag. Omschrijving van het pand kunt u bij de volgende stap geven.

Voeg hieronder foto's van uw situatie toe.

Voeg optioneel foto's toe om ons een beter beeld te geven van uw huidige situatie
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

Stap 3: Uw wensen

Vertel ons uw wensen zodat we een offerte op maat kunnen maken. Hoe meer details we hebben, hoe beter we u kunnen helpen. Meerdere opties mogelijk.

2024 © Intercomplan