Skip to main content

Verlichting / Armaturen

Portiekverlichting heeft een belangrijke functie als het gaat om het gevoel van veiligheid en sfeer van een gebouw. De locatie en de functie van het gebouw bepalen daarmee het type armatuur, de lichtsterkte en de lichtkleur.

Onderhoud, noodverlichting, robuustheid en bestandheid tegen vormen van vandalisme zijn daarnaast ook belangrijk. Portiekarmaturen maken vaak veel branduren en dus is (preventief) onderhoud ook zeer belangrijk.

Deurautomaten

Een deurautomaat / deurdranger wordt vaak toegepast binnen een appartementencomplex. De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend, waarna de deur voor de bewoner of bezoeker van de VvE zal openzwaaien. Ook kan een deurautomaat aangestuurd worden door het aanwezige intercomsysteem, of door gebruik te maken van een wandschakelaar of sensor.

Toegangscontrole

Een toegangscontrole systeem die u de mogelijkheid geeft om alleen de mensen toegang te geven tot die delen van uw woning en op de tijdstippen die u wilt. Plus de mogelijkheid om alle toegangsdetails te registreren (datum en tijd) zodat u altijd weet wie er op welk tijdstip in uw huis (VvE) is. Beschikbaar in verschillende kleuren, die elk een gepersonaliseerde programmering symboliseren, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Wanneer u de sleutel verliest, kunt u deze eenvoudig deactiveren zodat hij niet meer werkt.

Postkasten

De postkast is samen met uw deurintercom het eerste wat uw bezoekers zien van uw VvE. De staat van de postkast zegt dan ook veel over de VvE en de onderhoud die de VvE wel (of niet) uitvoert. Postkasten komen in allerlei soorten en maten voor. Van RVS of Trespa postkasten tot aan inbouw- of vrijstaande postkasten. Samen kunnen wij kijken wat het beste bij de VvE past en kosteloos een offerte op maat aanbieden.

Contract intercom storingsdienst

Werkzaamheden aan uw intercomsysteem of het intercomsysteem van uw klant vereist veel ervaring en kennis. Door een ervaren monteur te sturen naar de storing bespaart en voorkomt de VvE (beheerder) dat er veel onnodige kosten worden gemaakt om de oorzaak van de storing te vinden en voorkomt de VvE (beheerder) dat er onnodige vervangingen worden aangeboden. Denk daarbij aan het vervangen van de intercomtoestellen of het gehele systeem. Het liefst heeft de VvE (beheerder) ook een vaste partij voor de storingen. In overleg met de VvE (beheerder) kunnen wij een contract aanbieden voor een 24/7 service om alle intercom storingen op te pakken en zo snel mogelijk op te lossen, zowel dag als nacht.

Rookmelders

Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren (VvE) verplicht rookmelders te plaatsen in hun woongedeelte, hun appartement (voor gebouwen uit 2003 en jonger was die verplichting er al). Rookmelders zijn een grote verbetering voor de brandveiligheid. Een tijdige waarschuwing kan rookvergiftiging voorkomen, zodat u en uw medebewoners meer kans hebben om weg te komen.
1
2
3

Stap 1: Uw gegevens

Om een offerte voor u uit te brengen hebben we onderstaande gegevens nodig van u.