... Skip to main content
Portiekverlichting heeft een belangrijke functie als het gaat om het gevoel van veiligheid en sfeer van een gebouw. De locatie en de functie van het gebouw bepalen daarmee het type armatuur, de lichtsterkte en de lichtkleur.

Onderhoud, noodverlichting, robuustheid en bestandheid tegen vormen van vandalisme zijn daarnaast ook belangrijk. Portiekarmaturen maken vaak veel branduren en dus is (preventief) onderhoud ook zeer belangrijk.

Een deurautomaat / deurdranger wordt vaak toegepast binnen een appartementencomplex. De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend, waarna de deur voor de bewoner of bezoeker van de VvE zal openzwaaien. Ook kan een deurautomaat aangestuurd worden door het aanwezige intercomsysteem, of door gebruik te maken van een wandschakelaar of sensor.
Een toegangscontrole systeem die u de mogelijkheid geeft om alleen de mensen toegang te geven tot die delen van uw woning en op de tijdstippen die u wilt. Plus de mogelijkheid om alle toegangsdetails te registreren (datum en tijd) zodat u altijd weet wie er op welk tijdstip in uw huis (VvE) is. Beschikbaar in verschillende kleuren, die elk een gepersonaliseerde programmering symboliseren, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Wanneer u de sleutel verliest, kunt u deze eenvoudig deactiveren zodat hij niet meer werkt.
De postkast is samen met uw deurintercom het eerste wat uw bezoekers zien van uw VvE. De staat van de postkast zegt dan ook veel over de VvE en de onderhoud die de VvE wel (of niet) uitvoert. Postkasten komen in allerlei soorten en maten voor. Van RVS of Trespa postkasten tot aan inbouw- of vrijstaande postkasten. Samen kunnen wij kijken wat het beste bij de VvE past en kosteloos een offerte op maat aanbieden.
Werkzaamheden aan uw intercomsysteem of het intercomsysteem van uw klant vereist veel ervaring en kennis. Door een ervaren monteur te sturen naar de storing bespaart en voorkomt de VvE (beheerder) dat er veel onnodige kosten worden gemaakt om de oorzaak van de storing te vinden en voorkomt de VvE (beheerder) dat er onnodige vervangingen worden aangeboden. Denk daarbij aan het vervangen van de intercomtoestellen of het gehele systeem. Het liefst heeft de VvE (beheerder) ook een vaste partij voor de storingen. In overleg met de VvE (beheerder) kunnen wij een contract aanbieden voor een 24/7 service om alle intercom storingen op te pakken en zo snel mogelijk op te lossen, zowel dag als nacht.
Vanaf 1 juli 2022 zijn appartementseigenaren (VvE) verplicht rookmelders te plaatsen in hun woongedeelte, hun appartement (voor gebouwen uit 2003 en jonger was die verplichting er al). Rookmelders zijn een grote verbetering voor de brandveiligheid. Een tijdige waarschuwing kan rookvergiftiging voorkomen, zodat u en uw medebewoners meer kans hebben om weg te komen.

Stap 1: Uw gegevens

Om een offerte voor u uit te brengen hebben we de onderstaande gegevens nodig van u.

Stap 2: Uw huidige situatie

Vertel ons zoveel mogelijk over uw huidige situatie. Hoeveel ingangen zijn er op dit moment aanwezig en hoeveel appartementen betreft u aanvraag. Omschrijving van het pand kunt u bij de volgende stap geven.

Voeg hieronder foto's van uw situatie toe.

Voeg optioneel foto's toe om ons een beter beeld te geven van uw huidige situatie
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

Stap 3: Uw wensen

Vertel ons uw wensen zodat we een offerte op maat kunnen maken. Hoe meer details we hebben, hoe beter we u kunnen helpen. Meerdere opties mogelijk.

2024 © Intercomplan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.