Intercom voor appartementen

Intercomsystemen voor appartementencomplexen snel en vakkundig geïnstalleerd.

Talloze mogelijkheden voor uw entree

Uw entree aanpassen of vernieuwen? Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden en ontwikkelingen. Zo kunt u kiezen tussen het gebruik van digitale panelen, gebruik van (externe) beldrukkers of op maat gemaakte belpanelen. Laat u tijdig informeren, in dit geval is een gratis advies op maat geen overbodige luxe.

Makkelijk en veilig de deur openen

De intercomsystemen die wij toepassen moeten altijd passen bij uw wensen. Belangrijk is dat een deurintercom makkelijk en duidelijk in gebruik kan worden genomen door de bewoners. Voor de VvE is het belangrijk dat zowel de installatie snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Wij streven ernaar om in 99% van de gevallen de bekabeling te hergebruiken. Dit bespaart voor de VvE in kosten, arbeid en tijd!

Bespaar op uw kosten, hergebruik van bekabeling mogelijk

Het is nu ook mogelijk bij Intercomplan uw intercom te bedienen met een App. Gemakkelijk de bewoner de deur laten openen met zijn smartphone. Zonder aanpassingen in de bekabeling of centrale apparatuur!

Neem contact op met ons voor een demonstratie.

Demo’s en presentatie’s voor uw VvE vergadering

Indien gewenst kan er ook kosteloos een presentatie met bemonstering (demo) gegeven worden aan de VvE beheer. Zo kunt u dan het intercomsysteem uitgebreid bekijken en al uw vragen stellen voordat u tijdens de VvE vergadering een keuze maakt over het type systeem dat zal worden geplaatst.

Geïnteresseerd? Vraag kosteloos een offerte of projectscan aan.
Offerte aanvragen