Skip to main content

Intercom voor

Appartementen

Ontdek de intercomoplossingen voor appartementencomplexen

Verbeter de toegang en veiligheid van uw entree's voor de bewoners

Projectbegeleiding van A tot Z voor al uw intercomprojecten. Van het informeren van de huurder tot aan de installatie en oplevering.

Specialisten in renovatie van intercomsystemen.

Duidelijke communicatie voor de bewoner en opdrachtgever.

Beoordeeld met een 8.8 door onze opdrachtgevers.

#Comelit

Intercom opties voor appartementen

Intercomplan een specialist in renovatie van intercomsystemen voor appartementen. Uw entree aanpassen of vernieuwen? Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden en ontwikkelingen. Zo kunt u kiezen tussen het gebruik van digitale panelen, gebruik van (externe) beldrukkers of op maat gemaakte belpanelen. Keuze uit merken zoals Comelit, Bticino, Golmar of kies voor een IP intercom.

#Installatie

Gebruiksvriendelijke Intercomoplossingen

De intercomsystemen die wij toepassen moeten altijd passen bij uw wensen. Belangrijk is dat een deurintercom makkelijk en duidelijk in gebruik kan worden genomen door de bewoners en bezoeker. Voor de VvE is het belangrijk dat zowel de installatie snel en efficiënt uitgevoerd kan worden in de appartementen. Wij streven ernaar om in 99% van de gevallen de bekabeling te hergebruiken. Dit bespaart voor de VvE in kosten, arbeid en tijd! Met bestaande systemen kunnen wij tegenwoordig makkelijk upgraden van audio intercomsystemen naar een video intercomsysteem.

Het juiste advies
Bewonerscommunicatie

Onze A-merken:

Golmar intercom vervangen

Een intercomsysteem in 3 stappen.

1

Online aanvraag & advies op maat

Vraag geheel vrijblijvend offerte of projectscan aan. Ontvang advies en prijs conform uw situatie en wensen.
2

Opdrachtverstrekking

Na opdracht gaan wij aan de slag met de voorbereidingen, planning en bewoners informeren.
3

Installatie & Service

We leveren het systeem op met duidelijke garanties, schema's, documentatie en service afhandeling.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt een intercomsysteem in een appartementencomplex?

Een intercomsysteem in een appartementencomplex is in bijna alle gevallen een bedraad systeem op basis van signaalkabel . (tweedraads of meeraderig). De bedraad bus systeem gaan in een aftak “principe” van toestel naar toestel. Dit kan zowel enkel audio zijn als een videosysteem. Een intercomsysteem bestaat uit entreepaneel gekoppeld aan beldrukkers geïntegreerd in de postkasten of een digitaal bellenpaneel. Daarnaast bestaat het systeem nog uit centrale apparatuur zoals verdelers en voedingen en uiteraard de intercom toestellen in de woningen.

Wat kost een intercomsysteem voor appartementen?

Elk appartementencomplex is anders, waardoor het moeilijk is om een vaste prijs te noemen voor een intercomsysteem. Belangrijke factoren zijn het type systeem (audio of video), het merk, arbeidskosten en of de bestaande bekabeling kan worden hergebruikt. Wij bieden altijd een open begroting voor onze adviezen, zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Hoe lang gaat een intercomsysteem mee?

Een intercomsysteem heeft doorgaans een levensduur van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van het merk, kwaliteit, onderhoud en technologische ontwikkelingen. Regelmatig onderhoud kan de levensduur verlengen, maar veroudering en veranderende behoeften van gebruikers kunnen op den duur een upgrade noodzakelijk maken. Onze systemen hebben een leveringsgarantie van minimaal 10 jaar en gaan gemiddeld 15 tot 18 jaar mee.

Intercomsystemen voor uw appartement complex nodig?

Bel ons of plan een adviesgesprek met ons

Quickscan

–  Gratis en vrijblijvend  – 

Intercomplan. Uw deurintercom installateur.

2024 © Intercomplan