Skip to main content

Comelit belpanelen voor VvE’s

Comelit 316 intercom paneel

3one6

Audio- en audio/video-deurintercomsysteem, uitgevoerd in roestvast staal AISI 316.

Analog- en Sense-uitvoering zonder mechanische knoppen (Sensitive Touch-technologie) en Touch-uitvoering met 8″” HD touchscreen.

Bekroond met de “Red Dot Award 2013”, de “Good Design Award 2013” en de “Merlion Awards”.

Comelit ikall intercom paneel

Ikall

Audio- en audio/video-deurintercomsysteem voor buiten, uitgevoerd in roestvast staal AISI 316.

Analoge of digitale uitvoering met Sensitive Touch-technologie

iKall in diverse kleurencombinaties en iKall Metal met stalen afwerking.

  • De voordelen van een iKall:

Twee uitvoeringen: analoog met naamkaders of digitaal met Sensitive Touch-toetsen. Beide met akoestische en visuele signaleringen met led-achtergrondverlichting.

Regelt automatisch de toon van de inkomende oproep, zodat er altijd een zuivere en betrouwbaar ontvangst is. Ook verkrijgbaar met camera.

Zeer goed bestand tegen weersinvloeden en grote variëteit in kleurencombinaties.

Comelit Quadra intercom paneel

Quadra

Audio/video-deurintercomsysteem voor buiten met behuizing van solide aluminium.

Beldrukkers uitgevoerd met exclusieve Sensitive touch-technologie

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zilver, zwart en corten-like.

Comelit vandalcom intercom paneel

Vandalcom

Audio/video-deurintercomsysteem voor buiten, uitgevoerd in vandalismebestendige modules en in een dubbele roestvast stalen plaat van 2,5 mm.

Drukknoppen van roestvast staal met micro switch-bediening.

Analoge of digitale uitvoering.

SWITCH

Het enige audio deurstation wat eenvoudig, snel en voordelig omgebouwd kan worden tot een audio-/videodeurstation door alleen de module en het frontpaneel te vervangen.

Ontwikkeld om eenvoudig en intuïtief aanpasbaar te zijn aan elk type installatie, biedt Switch oneindig veel mogelijkheden: van 1 tot 33 drukknoppen verdeeld over 1, 2 of 3 rijen voor inbouw of opbouw. 

  • Extra modules:

Het Switch deurstation kan worden uitgerust met extra modules, zoals toegangssystemen zonder sleutel (SimpleKey), systemen waarmee hoortoesteldragers het gesprek kunnen beluisteren (T-Coil) of extra blanco panelen voor het graveren van huisnamen of -nummers. 

  • Ontwerp:

Ontworpen in Italië. Het video-deurstation voor buiten is uitgevoerd in geborsteld roestvast staal 316 en maakt het deurstation duurzaam en resistent Het roestvast staal is niet alleen gebruikt voor het deurstation maar ook voor de drukknoppen die Comelit zelf ontwerpt en produceert, reeds op één lijn gemonteerd en bedraad om nog meer harmonie te creëren, terwijl de naamkaders nog steeds eenvoudig vanaf de voorzijde verwijderd kunnen worden. 

De plaat is 2,5 mm dik, één van de dunste in zijn categorie, waarvan de robuustheid wordt gegarandeerd door de certificering IK08. De robuustheid is ook terug te vinden in de bedrijfstemperatuur en -vochtigheid, aangezien de correcte werking van de Switch wordt gegarandeerd bij temperaturen van -25° tot +55° en een relatieve vochtigheid van 25% tot 75%. 

Comelit Switch intercom paneel

2024 © Intercomplan