Skip to main content

Intercom voor VvE’s

Bekijk welke intercomsysteem het beste past bij uw VvE. Laat u vrijblijvend adviseren!

Intercom voor VvE ‘s

De entree is het eerste wat een bezoeker ziet bij het betreden van uw appartementencomplex en een eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk. De intercom is daarom essentieel in een appartementencomplex. Zowel voor de functionaliteit als voor de design is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Bij het vervangen van een intercom voor VvE ‘s komen er meer dingen bij kijken dan bij het renoveren van 1 woning of 1 bedrijfspand. U zult bijvoorbeeld rekening moeten houden met de design, een vandaalbestendige paneel of niet, de hoeveelheid gebruikers en verschillende binnen toestellen voor de bewoners.

Comelit ikall intercom paneel

Talloze mogelijkheden voor uw entree

Intercomplan renoveert ook de intercom voor VvE ‘s. Uw entree aanpassen of vernieuwen? Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden en ontwikkelingen. Zo kunt u kiezen tussen het gebruik van digitale panelen, gebruik van (externe) beldrukkers of op maat gemaakte belpanelen. Keuze uit merken zoals Comelit, Bticino, Golmar of kies voor een IP intercom van bijvoorbeeld het merk Paxton. Laat u tijdig informeren, in dit geval is een gratis advies op maat geen overbodige luxe.

Makkelijk en veilig de deur openen

De intercomsystemen die wij toepassen moeten altijd passen bij uw wensen. Belangrijk is dat een deurintercom makkelijk en duidelijk in gebruik kan worden genomen door de bewoners. Voor de VvE is het belangrijk dat zowel de installatie snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Wij streven ernaar om in 99% van de gevallen de bekabeling te hergebruiken. Dit bespaart voor de VvE in kosten, arbeid en tijd!

Intercom bekabeling vervangen

Bespaar op uw kosten, hergebruik van bekabeling mogelijk

Het is nu ook mogelijk bij Intercomplan uw intercom te bedienen met een App. Gemakkelijk de bewoner de deur laten openen met zijn smartphone. Zonder aanpassingen in de bekabeling of centrale apparatuur!

Demo’s en presentatie’s voor uw VvE vergadering

Indien gewenst kan er ook kosteloos een presentatie met bemonstering (demo) gegeven worden aan de VvE beheer. Zo kunt u dan het intercomsysteem uitgebreid bekijken en al uw vragen stellen voordat u tijdens de VvE vergadering een keuze maakt over het type systeem dat zal worden geplaatst.

Intercom demonstratie voor VvE
Geïnteresseerd? Vraag kosteloos een offerte of projectscan aan.
Offerte aanvragen

2024 © Intercomplan