Uw partner voor intercom reparaties

Intercom reparatie melden

Een intercom storing hebben kan uiteraard voor veel problemen en irritatie zorgen. Het is dan ook verstandig om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij bij Intercomplan zijn gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en dus ook het repareren van intercomsystemen. Een intercom storing kan veroorzaakt worden door meerdere factoren. Zo kan het een storing in de bekabeling zijn of een storing in een verouderde component. Wij zijn als reparatie monteur werkzaam in de regio’s Rijnmond en Haaglanden (op uitzondering van een reparatie melding bij een project dat is opgeleverd door Intercomplan).  

Intercom reparatie Tarieven

Als de reparatie buiten uw garantie valt of voorkomt in een intercomsysteem dat niet door Intercomplan is geïnstalleerd zult u rekening moeten houden met de volgende kosten; 

  • Voorrijkosten van € 50,- exclusief BTW 
  • Arbeidskosten van € 50,- per uur exclusief BTW 
  • Materiaalkosten zijn hier niet bij ingegrepen (u krijgt vooraf een prijsindicatie)

Projecten opgeleverd door Intercomplan

Heeft u een storing bij een systeem dat opgeleverd is door Intercomplan, dan kijken we uiteraard of de reparatie nog binnen de garantie valt. Wij kijken altijd naar garantie op de arbeid en garantie op de materialen. Op de arbeid hanteren wij een garantie van 1 jaar. Voor de materialen hanteren wij  een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Valt uw storing buiten de garantie dan gelden de hierboven genoemde tarieven.

Uw vaste reparatie monteur

Voor een VvE beheerder of een bedrijf dat vaak te maken krijgt met intercoms, maar daar niets tot weinig van af weet, is het zeer verstandig om samen te werken met een vaste intercom expert. Voordelen van een partnership zijn;

  • Vaste contactpersoon voor uw reparaties
  • Monteurs die gespecialiseerd zijn in deurintercom
  • Scherpe tarieven
  • Rapportages (indien gewenst)
  • U kunt de storing sneller oplossen
  • U hoeft minder vaak uw klanten te weigeren of teleur te stellen
Partnership aanvragen

Nieuw intercomsysteem

Bent u al van plan om het intercomsysteem in de nabije toekomst te vervangen voor een nieuw intercomsysteem terwijl uw storing wordt opgelost? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen